Nyheter

Europakongressen Online 25 September 2021 

Det har efter 9 års forskning med en kostnad på 3 miljoner Dollar lanserats en ny produkt: C-Balance, som består av ekologiskt odlade frukter och bär med 98% upptag i cellerna. Det är en naturlig produkt utan tillsatt socker, som bl.a. innehåller extrakt av Guava och Zink. Den stabiliserar blodsockret och förbränner kolhydrater. Den minskar även behovet av kolhydrater. Man blir inte trött efter måltiden och den är bra för matsmältningen. Det är 30 portionspåsar och man blandar en påse i ett glas kranvatten, som man tar innan kolhydratrik måltid.

Flera idrottare berättade om sina erfarenheter med Fit Line. Extremidrottslegenden Achim Heukemes, som jag träffat flera gånger och lyssnat på föredrag har använt produkterna i över 20 år. Han blev nu världsmästare i Duatlon i Schweiz, som är den svåraste sträckan i världen. Han har tidigare korsat kontinenterna USA och Australien till fots och säger att utan Fit Line hade han inte kunnat hålla denna nivån när han blir 70 i år. Europamästaren i Triathlon Jens Roth tar andra platsen i ett tufft lopp i franska Ventouxman. Han säger att det var tack vare Fit Lineprodukterna Munogen och Activize.

Nyheter sommaren 2021

Alla event har fortsatt varit digitala under Coronapandemin. Ny produkt är Choco Crunch, som är en måltidsersättningsbar med växtbaserat protein 100% vegansk, Pro Shape All-in-1 näringsämnen, grön kaffeböna och nässelextrakt.

PM International har nu fler än tusen atleter inom 60 discipliner från 30 nationer. Det har blivit flera guld och silvermedaljer för Fit Lineatleter. Det finns en omfattande sportkatalog med bilder och erfarenheter från olika idrottare.

Företaget fick nyligen International Groth Award för sin försäljningstillväxt under 2020. En rekordomsättning med 1,72 miljarder Dollar.
De har även lyckats nå 10e plats på 100 listan över världens mest framgångsrika företag.

Nationella Kongressen Online 18-19 september 2020

30 000 såg Nationella Kongressen på premiären av PM TV. Tyska chefen Rolf Sorg berättade om expansionen av företaget i nya länder. Hans fru berättade om World Vision och välgörenheten. Målet är att ha 5 000 fadderbarn. Dr Tobias Kühne specialist inom naturmedicin  berättade om de nya produkterna. Munsprayen blev den mest förbeställda produkten i PM:s historia. Marknadschefen i kosmetik Anja Wunder sa att hudvårdsprodukterna av ekologiska frukter, som går in på hudcellsnivå har blivit dermatologiskt testade och fick högsta betyg.

Två nya produkter presenterades:
IB5 är ett munspray som skyddar kroppen mot virus och bakterier. Den stärker immunsystemet och behåller normala slemhinnor, samtidigt som det ger en frisk andedräkt. Den är klar att använda och lätt att ta med. Består av naturliga växtextrakt bland annat Druvor, Kryddnejlika, Ingefära, Grapefrukt, Mynta och Timjan samt vitaminer som skyddar cellerna mot oxidativ stress.

GENERATION 50+ är specifika näringsämnen för den äldre generationen i portionspåsar, så man kan leva livet fullt ut. Gjord av naturliga växtextrakt, som liksom övriga produkter tas upp med 98% i cellerna. Innehåller vitamin C, B6 och B12 som bidrar till normal funktion av nervsystemet. Riboflavin, Lutein och vitamin A bidrar till normal synförmåga. Tiamin, Omega 3 och Q10 bidrar till hjärtats normala funktion. Det är ett bra tillskott till morgondrinken för de som uppnått medelåldern. Den kan tas separat eller blandas med Basics/PowerCocktail.

Under coronapandemin

Under coronapandemin har alla möten sänts online där PM skickar länkar till datorn, så man kan
se svenska chefen presentera företaget och produkterna live. Även Nationella Kongressen sänds online
via PM TV. En av de stora nyheterna som lanseras där är ett munspray, som inte bara ger frisk
andedräkt utan även stoppar virus från att angripa kroppen. Efter flera års forskning kommer det att ges
ut till försäljning, när behovet är som störst. Detta har de tagit världspatent på, liksom alla tidigare
produkter.

Kick-off i Jönköping 12 januari 2020

Tyske cellforskaren Dr. Tobias Küne berättade om de nya produkterna, efter svenska chefens
presentation av företaget. Whey är en stor burk där innehållet består av rent vasslaprotein och ProShape
All-in-1 Vegan med smak av Choklad eller Cappucino, som är gluten och laktosfria. Samtliga smaker på
viknedsättningsdrinkarna och Bars är omgjorda utan sötningsmedel med naturliga smaker och 100%
naturliga råvaror från växtriket. Medaljörer inom idrotterna: Kampsport, Bikini Fitness och Body Building
berättade om sina positiva erfarenheter av produkterna.

Tyska chefen Rolf Sorg berättade att de nu nått en omsättning på 1 miljard Dollar. De lanserar PM TV
där man kan se alla event och PM Direct Cash, som innebär att man kan få bonusen direkt insatt på ett
kort. Han berättade att alla förpackningar och tillbehör görs i naturvänligt material, som är
återvinningsbart. Vinsten går till att bygga upp skolor och vattenförsörjning i fattiga länder, samt till alla
fadderbarn som nu är 2 300. Han återinvesterar även i företaget, för att utveckla och förbättra
produkterna med hjälp av läkare och cellforskare.

Nationella Kongressen i Stockholm 28-29 september 2019

Den svenska chefen Gabriel Callert redogjorde som alltid om företagets historik. En tysk läkare
informerade om nyheten Heart Duo Vegan, som är Omega 3 och Q10 gjord av ekologiska alger. En
hudvårdsterapeut berättade om nyheten Hydrating Shot Mask, som är tillklippt för ansiktet och indränkt med
fuktighet av bl. a stamceller från Edelweiss. Hon visade fantastiska före- och efterbilder av den och även
från Fit Line Beauty Collagen drink. Idrottsmedaljörer från olika sportgrenar berättade om deras positiva
resultat tack vare produkterna. Tyske chefen Rolf Sorgs fru avslutade med att berätta om deras
välgörenhetsarbete i Afrika och visade film.

Nya produkter och webshop sommaren 2019

Nu har alla teampartners som har abonnemang fått en egen web shop, som finns i över 45 länder översatt på varje lands språk. Där kan vem som helst handla produkter ur hela sortimentet och den som har web shoppen får förtjänsten. De som inte vill ha abonnemang men ändå vill pröva enskilda produkter kan handla på min webshop adress: www.6058308.well24.com

Ny hudvård för ungdomar är Young Care av naturliga växtextrakter med hög biotillgänglighet som går in på djupet. Den består av:
Cleansing Foam som frigör huden från smink, smuts och fett. Peeling Mask en djuprengörande lermask. Balancing Cream balanserar huden och skyddar mot för tidigt åldrande.

Skönhet inifrån för vuxna är Fit Line Beauty med fruktig bärsmak. Den består av svart ris, kiwi, blodapelsin och ananas samt kollagenpeptider och naturliga växtextrakt som stödjer bindväven. Koppar och zink skyddar cellerna mot oxidativ stress. Den bidrar till vackrare hy, hår och starkare naglar.

Kick-off i Jönköping 13 januari 2019

Det var en fantastisk Kick-Off i Jönköpings Kulturhus med både tyska och svenska chefen som höll föredrag. Även elitidrottare som vunnit medaljer i 7–Kamp. Bikini Fitness och Body Building var på scenen och berättade om sina framgångar tack vare produkterna.
Tyskarna Anja Wunder och Dr Tobias Kühne, som är chef för vetenskapliga teamet höll föredrag om de nya produkterna.

Nyheterna som lanserades var en ny smak i proteindrinken ProShape All-in-1 som blev Vilda bär. De finns nu i 6 olika smaker. De tidigare smakerna är: Vanilj, Choklad, Kokos, Banan och Soja Cappuccino. Alla skönhetsprodukter av ekologiska frukter har blivit förbättrade och bytt både namn och förpackning. Istället för Beauty Line heter de nu FitLine Skin. Den största nyheten efter 7 års forskning blev inre och yttre behandling som kan ge håret tillbaka. Droppar av 6 växtbaserade ingredienser och antioxidanter med apelsinsmak, som tas upp i cellerna med 98% och lotion för hårbotten med näring, som aktiverar hårsäckarna. Fantastiska före och efterbilder visades och en testgrupp berättade om resultaten.

Powerdag i Hjo 20 oktober 2018

En kvinnlig läkare och näringsterapeut berättade om kroppens funktioner och hur viktigt det är med enzymer. I processad mat finns inga enzymer och syre, som ger budskap till cellerna. Vid stress och oro tillverkas inga enzymer. Därför är det viktigt att förse cellerna med näring och bränsle. Syntetiska tillskott är oorganiska och de kan man inte ta upp. På röntgen har man kunnat se hela tabletter som inte löst upp sig utan bara försvinner ut ur kroppen. Därför är det viktigt att näringen går rakt ut i cellerna som dessa produkter. Kroppen är självläkande om den får rätt verktyg. Allergier och krämpor är kroppens varningssignaler.

Norges främste kiropraktor och hans fru som är näringsterapeut höll föredrag på norska om produkterna, som de tyckte var de bästa på marknaden. De har högsta kvalitet med GMP standard, vilket endast 5% av världens hälsoprodukter har. Han berättade att vi inte kan ta upp Gurkmeja som krydda mer än minimalt. Den är inflammationshämmande och har många goda egenskaper. Därför är det värdefullt att det går in med 98% i cellerna. Forskning har visat att det har god effekt vid: Artros, olika magproblem, Cancer, Diabetes typ 2 Hjärt-kärlsjukdomar, och Reumatism. Gurkmejan finns i morgondrinken Basics, Power Cocktail och D-Drink som är 2 veckors detox. Det var en lärorik dag.

13 Januari blir en stor händelse då det blir en heldag i Jönköpings Kulturhus, dit både svenska och tyska chefen kommer.

Nationella Kongressen i Stockholm 6-7 oktober 2018

På Nationella Kongressen var det en kväll för oss som jobbar med produkterna. därefter en heldag på Clarion Hotel. Det berättades att företaget fått en prissumma från Luxemburg för sin framgångsrika hälsoforskning. Cellforskaren Dr Markus Iken berättade att de nu tagit produkterna till en ny dimension. De skär nu av vägar att utveckla sjukdomar av den obalans som numera över 60% av världens befolkning lider av. Det fungerar nu som immunterapi enligt Nobelpriset i medicin. Power Cocktail för barn och vuxna har fått nytt utseende, smak och ytterligare 22 växtämnen samt 4 tusen flavonoider bland annat Rödbeta, Ingefära, Hallon, Grönt te, Svarta vinbär, Blåbär, Aroniabär, Broccoli, Oregano, Basilika, Kanel, Fläderbär, Brysselkål, Morot, Björnbär, Spenat, Körsbär, Vitlök, Lök, Äppelfiber och Äpplen. Ytterligare en nyhet blev att dropparna på flaska Ultimate Young, som slätar ut rynkor på några minuter nu har fått hudton och blivit lättare att applicera.

25-års jubileum i Mannheim, Tyskland 9 juni 2018

Det var en fantastisk upplevelse med bilresa 2 veckor genom Tyskland och besöka de platser där jag bott. Målet var Mannheims Arena och 25 års jubileet med PM International. Över 40 länder var representerade och tågade in med flaggparad där jag hade Sverigedräkt. Arenan hade förvandlats till ett rymdskepp där deltagarnas länder zoomades in från rymden. Japans kejsare var där och lovordade produkterna, som han använt under flera år liksom flera elitidrottare som tagit medaljer.  Tyska chefen Rolf Sorg visade en historisk resa om utvecklingen de senaste 25 åren. Företaget fick pris för bästa hälsoforskning och katastrofhjälp till drabbade länder, dit överskottet går samt till fadderbarn genom Word Vision. Tyska chefsforskaren berättade om framstegen och nya produkter som blev Omega 3 Vegan av ekologiska alger med högsta andel DHA och EPA. Beauty Line märket har ersatts med Fit Line som nu är märket på samtliga produkter. En ny handkräm lanserades Q10 Oxy Repair Hands och en förbättrad Cleansing Lotion. Det var sedan underhållning i arenan med Star Wars show och akrobater. Under kvällen förvandlades arenan till ett jättelikt dansgolv med musikshow och artister. En oförglömlig upplevelse som var värd den långa resan.

Kick-off i Göteborg 21 januari 2018

På Gothia Towers var det flera intressanta föredrag av tyske chefen Rolf Sorg och svenska chefen Gabriel Callert. En tysk läkare och cellforskare som varit med och utvecklat produkterna, berättade utförligt om innehåll och verkan.

På scenen var även 4 elitidrottare som alla tagit SM guld. De berättade om hur de dopingsäkra produkterna hjälpt dem till framgång. Man fick även höra privatpersoners fantastiska levnadsberättelser om hur produkterna förändrat deras liv.

Nyheterna är en ny smak i ProShape All-in-1 som blev banan. Nu finns den effektiva förbättrade viktminskningsdrycken i 7 olika smaker samt Grönsakssoppan ibland som Limited Edition.

Det har kommit flera Appar som man kan ladda ner i mobilen med recept, träningstips och tävlingar. Även en ny sportkatalog har kommit med ännu mer innehåll.

Nu ser alla fram emot det storslagna 25 års jubileet i Tyskland på Mannheims arena 9 juni 2018.

15-års jubileum i Stockholm 13-14 oktober 2017

På Nationella Kongressen i Stockholm firade företaget i Sverige ett storslaget 15 års jubileum med många kända artister. Det var intressanta föredrag av chefen, tysk cellforskare, racerförare med flera. Företaget har nu fått världspatent på celltransportkonceptet som fick Nobelpriset.

Nya produkter lanserades. Munogen som innehåller världens första nitratextrakt från röd spenat, druvor, äpple, L-Arginin, L-Citrolin, B6, B12 och folsyra. Det ökar kväveproduktion och energi samt bidrar till normal blodbildning.

Detox automatiskt hemskickad

2 veckors detox med D-Drinken, som innehåller ekologiska grönsaker, alger, Gurkmeja med mera kan du nu få automatiskt skickad en gång i halvåret.

Nytt i sortimentet

Ytterligare en creme av ekologiska frukter som går in i hudcellerna. Anti Aging 4-ever är ny i sortimentet. På kort tid blir huden slätare och får mer lyster var erfarenheter från testgruppen.

Kick-offen i Örebro 22 januari 2017

På Kick-Offen i Örebro 22 januari 2017 lanserades några sensationella nyheter. Den populära detoxen D-drink i portionspåse sålde slut i hela Europa första dagarna så nya fick produceras. Den används under 2 veckor vid varje tillfälle. I början av året och efter sommaren för att rensa ut alla gifter i kroppen såsom läkemedel, alkohol, droger, cellgifter och slaggprodukter som lagrats. Den ger renare lever, njurar och blod. Innehållet består av Mariatistel, Brännässla, Ingefära, Spirulina, Chlorella, Kronärtskocka, Brockoli, Ramslök, Kurkumin från Gurkmeja, Kolin, Zink, Krom, Molybden och Selen samt Ayurvedisk örtblandning för högre biotillgänglighet. Liksom samtliga produkter tas det upp med 98% i våra celler.

Övriga nyheter var en bar/måltidsersättning Berry Crunch som består av flingor, ris, quinoa, tranbär och hallon. Samtliga All-in-1 produkter som är måltidsersättning är förbättrade. Socker och fruktos är borttaget och ersatt med växten Stevia.

Chefen Gabriel Callert har skapat en blogg som heter Fit Line fakta, där man kan få reda på allt om produkterna. I slutet av 2016 fick PM utmärkelsen bästa företaget med bästa produkterna av Veckans Affärer.

Kontakta oss

Livsglädje
0707-751708
solbritten@hotmail.se