En kvinnlig läkare och näringsterapeut berättade om kroppens funktioner och hur viktigt det är med enzymer. I processad mat finns inga enzymer och syre, som ger budskap till cellerna. Vid stress och oro tillverkas inga enzymer. Därför är det viktigt att förse cellerna med näring och bränsle. Syntetiska tillskott är oorganiska och de kan man inte ta upp. På röntgen har man kunnat se hela tabletter som inte löst upp sig utan bara försvinner ut ur kroppen. Därför är det viktigt att näringen går rakt ut i cellerna som dessa produkter. Kroppen är självläkande om den får rätt verktyg. Allergier och krämpor är kroppens varningssignaler.

Norges främste kiropraktor och hans fru som är näringsterapeut höll föredrag på norska om produkterna, som de tyckte var de bästa på marknaden. De har högsta kvalitet med GMP standard, vilket endast 5% av världens hälsoprodukter har. Han berättade att vi inte kan ta upp Gurkmeja som krydda mer än minimalt. Den är inflammationshämmande och har många goda egenskaper. Därför är det värdefullt att det går in med 98% i cellerna. Forskning har visat att det har god effekt vid: Artros, olika magproblem, Cancer, Diabetes typ 2 Hjärt-kärlsjukdomar, och Reumatism. Gurkmejan finns i morgondrinken Basics, Power Cocktail och D-Drink som är 2 veckors detox. Det var en lärorik dag.

13 Januari blir en stor händelse då det blir en heldag i Jönköpings Kulturhus, dit både svenska och tyska chefen kommer.